Откад је прва дама, Меланија Трамп на фотографијама зарадила стотине хиљада долара

Меланија Трамп је од ступања свог супруга на дужност председника САД зарадила стотине хиљада долара на основу споразума са фото-агенцијом „Гети имиџис“, по којем су водећи медији индиректно платили породици Трамп, пише „Ен-Би-Си њуз“.

Недавно објављен финансијски извештај председника Доналда Трампа открива да је прва дама 2017. године зарадила најмање 100.000 долара од агенције „Гети имиџис“ за употребу неке од 187 фотографија породице Трамп, сликаних између 2010. и 2016. године.

Није необично да познате личности зарађују на својим фотографијама, али јесте да то чини супруга актуелног званичника, а још проблематичније за многе медије је што су оне морале да буду објављене у позитивном контексту, наводи ова америчка мрежа.

Према саопштењу о приходима председника, зарада Меланије Трамп је 2017. уведена у категорију где се распон креће између 100.000 и милион долара.

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 03. јул 2018, 18:08)
anonymous [нерегистровани]

pare

Tu su i ulizice koji placaju Pa sad ako je prava dama te pare neka pokloni onima kome trebaju (decjim domovima, deci bez roditelja , starackim domovima itd itd)