Трамп причао са лажним сенатором – комичарем који муца

Амерички комичар познат као Муцави Џон позвао је Белу кућу, представио се као сенатор Боб Менендес, демократа из Њу Џерсија, а председник САД Доналд Трамп јавио му се два сата касније из председничког авиона.

Трамп причао са лажним сенатором – комичарем који муца Трамп причао са лажним сенатором – комичарем који муца

Комичар, којем је право име Џон Мелендес, изјавио је да је са председником разговарао око три минута и да му ниједном није рекао да није у питању прави сенатор Менендес, преноси Глас Америке.

Мелендес тврди да је са Трампом разговарао најмање 20 пута, у радијској емисији Хауарда Стерна и не може да верује да председник није препознао његов глас.

„Само сам говорио користећи сопствени акценат са Лонг Ајленда“, рекао је комичар.

На снимку разговора који се може чути у подкасту комичара, председник Трамп, који мисли да разговара са сенатором, честита му што је ослобођен у случају у вези са примањем мита.

Трамп је такође говорио о сарадњи на имиграционом закону. „Ја сам хиспано порекла“, одговорио је комичар.

Мелендез је за Си-Ен-Ен изјавио да је Бела кућа лако могла да разоткрије његов прави идентитет.

„Све што је требало да ме питају јесте којој странци припада сенатор Менендес или коју државу представља у Сенату и ја не бих знао. Међутим, нису ме питали ништа од тога“, рекао је комичар.

Наводи се да је Бела кућа саопштила да председник Трамп „жели да буде на располагању“ члановима Конгреса и да се понекад „грешке као што је ова дешавају“. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво