Трамп причао са лажним сенатором – комичарем који муца

Амерички комичар познат као Муцави Џон позвао је Белу кућу, представио се као сенатор Боб Менендес, демократа из Њу Џерсија, а председник САД Доналд Трамп јавио му се два сата касније из председничког авиона.

Комичар, којем је право име Џон Мелендес, изјавио је да је са председником разговарао око три минута и да му ниједном није рекао да није у питању прави сенатор Менендес, преноси Глас Америке.

Мелендес тврди да је са Трампом разговарао најмање 20 пута, у радијској емисији Хауарда Стерна и не може да верује да председник није препознао његов глас.

„Само сам говорио користећи сопствени акценат са Лонг Ајленда“, рекао је комичар.

На снимку разговора који се може чути у подкасту комичара, председник Трамп, који мисли да разговара са сенатором, честита му што је ослобођен у случају у вези са примањем мита.

Трамп је такође говорио о сарадњи на имиграционом закону. „Ја сам хиспано порекла“, одговорио је комичар.

Мелендез је за Си-Ен-Ен изјавио да је Бела кућа лако могла да разоткрије његов прави идентитет.

„Све што је требало да ме питају јесте којој странци припада сенатор Менендес или коју државу представља у Сенату и ја не бих знао. Међутим, нису ме питали ништа од тога“, рекао је комичар.

Наводи се да је Бела кућа саопштила да председник Трамп „жели да буде на располагању“ члановима Конгреса и да се понекад „грешке као што је ова дешавају“. 

број коментара 2 пошаљи коментар
(недеља, 01. јул 2018, 14:36)
mirjana [нерегистровани]

viceve

o plavusama koliko hoces,a sta je sa ''plavusanima''? Kod nas bi rekli bistar kao boza!! E bas mi je ovo MAKE MY DAY

(недеља, 01. јул 2018, 12:10)
anonymous [нерегистровани]

e

pored tolikih obavestajnih agencia,cia, mia, bia.fbi,nsa i ko zna koliko njih ima da jedan komicar nazove u Belu kucu i da se sprdna sa presedniko jedne zemlje koja ima 250 miliona stanovnika...smesno i zalosno...