Како заборавити краљицу Светског првенства у Јужноафричкој Републици

Њена појава на трибинама и (непристојна) понуда на Светском првенству 2010. године винула ју је у жижу светске јавности, а од ње у једном тренутку направила најпретраживанију особу на интернету и најплаћенију манекенку у родном Парагвају. Осам година након тога, Лариса Рикелме се прилично променила.

Тренд оскудно обучених лепотица на трибинама настављен је и овог Светског првенства са рускињом Наталијом Немчиновом, али како заборавити ону од које је све и почело – Ларису Рикелме.

Упркос томе што и даље изгледа заносно, Лариса је изгледа оставила своју дивљу прошлост иза себе. Од првенства у Јужној Африци које ју је прославило прошло је осам година, а атрактивна Парагвајка се у међувремену удала и родила двоје деце.

Популарност стечену током првенства у Јужноафричкој Републици искористила је појавивши се у неколико серија и филмова, а то јој је и те како помогло и у манекенским круговима, а и данас је један од најплаћенијих модела у Парагвају.

Многи сматрају да је њено присуство на трибинама дало довољан онај додатни подстрек репрезентацији њене земље да стигне до четвртфинала.

Светска јавност имала је прилику први пут да је види када је прослављала гол Парагваја против Пољске, у уској мајци са мобилним телефоном између груди.

Иако Парагвај није освојио првенство (испао од Шпаније у четвртфиналу), што је био услов да се Лариса скине нага пред камерама, привлачна Парагвајка није желела да њени обожаваоци остану ускраћени, па се фотографисала нага за бразилско издање Плејбоја.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво