Како заборавити краљицу Светског првенства у Јужноафричкој Републици

Њена појава на трибинама и (непристојна) понуда на Светском првенству 2010. године винула ју је у жижу светске јавности, а од ње у једном тренутку направила најпретраживанију особу на интернету и најплаћенију манекенку у родном Парагвају. Осам година након тога, Лариса Рикелме се прилично променила.

Тренд оскудно обучених лепотица на трибинама настављен је и овог Светског првенства са рускињом Наталијом Немчиновом, али како заборавити ону од које је све и почело – Ларису Рикелме.

Упркос томе што и даље изгледа заносно, Лариса је изгледа оставила своју дивљу прошлост иза себе. Од првенства у Јужној Африци које ју је прославило прошло је осам година, а атрактивна Парагвајка се у међувремену удала и родила двоје деце.

Популарност стечену током првенства у Јужноафричкој Републици искористила је појавивши се у неколико серија и филмова, а то јој је и те како помогло и у манекенским круговима, а и данас је један од најплаћенијих модела у Парагвају.

Многи сматрају да је њено присуство на трибинама дало довољан онај додатни подстрек репрезентацији њене земље да стигне до четвртфинала.

Светска јавност имала је прилику први пут да је види када је прослављала гол Парагваја против Пољске, у уској мајци са мобилним телефоном између груди.

Иако Парагвај није освојио првенство (испао од Шпаније у четвртфиналу), што је био услов да се Лариса скине нага пред камерама, привлачна Парагвајка није желела да њени обожаваоци остану ускраћени, па се фотографисала нага за бразилско издање Плејбоја.

број коментара 4 пошаљи коментар
(петак, 29. јун 2018, 13:36)
anonymous [нерегистровани]

Prepusti njoj rjesenje...

Nemoj da je pamtis...
Pusti da ona sama sebe zaboravi..
Garantujemo. Da ona teba zapamtila nije.

(четвртак, 28. јун 2018, 09:24)
Švaler,internacionalac: [нерегистровани]

Da ne lažem,

imao sam bar 40-50 ovakvih - telefona!

(среда, 27. јун 2018, 17:49)
anonymous [нерегистровани]

uffff

Eh sto nisam njen Telefon ;)

(среда, 27. јун 2018, 13:17)
Ђорђе [нерегистровани]

Како заборавити краљицу Светског првенства у Јужној Африци

Само ћу написати: Уааууууу! хахахаха :-)