Томас Маркл жали што није одвео ћерку до олтара

Oтац супруге принца Харија каже да му је жао што се није осећао довољно добро да би испратио своју ћерку до олтара, али и да је задовољан што је уместо њега то учинио Харијев отац принц Чарлс.

Маркл је требало да учествује у свадбеној церемонији, али после бројних контрадикторних изјава америчком веб сајту рекао је да му је неопходна операција на срцу, пренео је Ројтерс.

Меган је на крају први део пута до олтара прешла сама да би јој се потом придружио принц Чарлс.

Томас Маркл је изјавио за ИТВ „Добро јутро, Британијо“ да је тужан што је пропустио церемонију, али и поносан на своју кћерку и захвалан принцу Чарлсу што је „ускочио“.

„Тешко ми је пало што сам то гледао јер нисам био тамо, али у исто време моју ћерку је гледао цео свет. Сви су гледали моју кћерку. Нисам могао да будем више поносан“, рекао је Томас Маркл.

Према његовим речима, није могао имати бољу замену од принца Чарлса, али је желео да је он држи за руку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво