Суд: Бред треба више да виђа децу!

Суд у Лос Анђелесу је наредио Анђелини Џоли да омогући бившем супругу Бреду Питу да чешће виђа децу.

Од подношења захтева за развод брака, дакле већ 20 месеци, између Анђелине Џоли и Бред Пита траје борба за старатељство над децом, преносе агенције.

Како је саопштено, суд је наредио Анџелини Џоли да објасни деци да је та институција одредила да је изостанак везе између оца и деце штетан по њих, као и то да је нужно да деца имају добре односе с оба родитеља.

Анђелина и Бред имају три сина и три кћерке, сви су старости до 16 година.

У судском налогу је наведен и распоред старатељства над децом током лета где ће они своје време проводити на релацији Лос Анђелес – Лондон.

Анђелини ће бити ускраћено да то време буде с децом, а Питу је с друге стране дозвољено и да неограничено телефонира с њима.

У судским списима је наведено и то да је наведени споразум подложан променама и да ће се пратити понашање и стање деце и на основу тога одређивати време које проводе с родитељима.

Анђелина Џоли и Бред Пит су се разишли у септембру 2016. године, након две године брака, а убрзо након тога поднели су захтев за развод. Тада је Анђелина затражила пуно старатељство над децом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво