Де Ниро: Извињавам се због понашања мог председника

Глумац Роберт де Ниро извинио се Канађанима због како је рекао, „идиотског понашања“ америчког председника Доналда Трампа.

Де Ниро се обратио на данашњем постављању темеља хотела „Нобу“ у Торонту, рекавши да су Трампове опаске о Канади „срамотне“, извинивши се притом канадском премијеру Џастину Тридоу и другима који су присуствовали самиту Групе 7 (Г7).

Оскаровац је такође јуче критиковао Трампа на додели награда Тони, када је током свог обраћања опсовао председника САД.

број коментара 31 пошаљи коментар
(среда, 13. јун 2018, 08:58)
Protivnik lupanja! [нерегистровани]

Prave demokrate,

moraju biti protiv Trumpa!

(уторак, 12. јун 2018, 19:07)
nerazuman glas [нерегистровани]

Hollywood, westerni i iskrenost

Pokusaj tu svoju tvrdnju o "iskrenoj" i bez propagande slici u westernima objasniti Indijancima (native americans). Stvarno si me nasmijao. Jedino ako westerne jos uvijek gledas kao predskolsko djete sa sesirom na glavi. Za pocetak pogledaj "Real Injun" , "Inventing the Indian" , "How Hollywood stereotyped the Native Americans". Za pornice OK, akcija je jasna.

(уторак, 12. јун 2018, 14:21)
глас разума [нерегистровани]

Холивуд је центар свих негативних сила изопаченог глобализма

Та индустрија је потпомагала пропаст многих делова света и богатила се на муци и невољи свих оних које је претходно њихова перфидна филмска пропаганда уништавала и изједала изнутра као канцер. Зато и данас тврдим да од свих тих холивудских филмских остварења, најискренији су Вестерни и порнићи и у некој мањој мери хорор филмови. У тим остварењима се они заиста искрено представљају, а сви други филмови који отуда долазе затровани су разним пропагандама, политикама и осталим штетним утицајима за све оне који те садржаје конзумирају и којима су и намењени на крају крајева.

(уторак, 12. јун 2018, 12:32)
anonymous [нерегистровани]

Дозволите ми ...

da ispravim ovog ogorcenog, ne pise se "Дениро" nego Роберт Де Ниро.

(уторак, 12. јун 2018, 11:03)
anonymous [нерегистровани]

Ne razumijem

Globalistima smeta Tramp jer zeli mir sa S. Korejom, Rusima i sire? A kad i kakav bi im bio dobar? Da ne ulazimo u pozadinu istorijskog trenutka sastanka Trampa i Kima, tuzno je da covjeka kritikuju u momentu kada mozda radi na uspostavljanju svjetskog mira.

(уторак, 12. јун 2018, 10:35)
anonymous [нерегистровани]

Odgovor "Legendi"

Slažem se sa tobom više nego 100%.

(уторак, 12. јун 2018, 09:57)
anonymous [нерегистровани]

Trazim paralelu

Da procitam ovo malo clanka jos jednom, mozda mi je promaklo gdje se spominje Sjeverna Koreja. Nema, neko ima paranoju.

(уторак, 12. јун 2018, 09:35)
anonymous [нерегистровани]

АКО МИ ДОЗВОЛИТЕ...

...да додам и ово, Дениро је власник и сувласник 10-тине ресторана од Малибуа, све до Светог Стефана, па до Аустралије! Посебно је љут на Трампа, зато што више неће моћи да се богати на грбачама илегалних радника, који су плаћени испод сваког минимума, на које не плаћа обавезне дажбине држави, ти јадници не плаћају порез, него поврх свега, део те мизерне зараде шаљу својима одакле су дошли, е сад мислим да имате целу слику колики су то губици за све, осим за великана капитализма и уображеног нарциса Роберта Денира

(уторак, 12. јун 2018, 09:21)
anonymous [нерегистровани]

kako...???

... a kako se De Niro ponasao prilikom posete Bosni i sta je sve govorio o Srbiji gde je pre toga, navodno, pri proputovanju bio ugoscen dobro? Izvinjavam se Srbiji u njegovo ime.

(уторак, 12. јун 2018, 09:18)
Радојица [нерегистровани]

Hollywood

Hollywood, као и сви иоле битни медији који учествују у обликовању јавног мијења УСА су под контролом глобалиста. Стога Де Ниро неможе ништа друго да прича осим оно што му газда каже иначе би напрасно завршио каријеру.