Док чека састанак с Кимом, Трамп прославио рођендан у Сингапуру

Амерички председник Доналд Трамп, који ће у четвртак напунити 72 године, уживао је у раније уприличеној прослави рођендана током ручка са премијером Сингапура Ли Сјен Лунгом.

Трамп се данас састао са премијером Сингапура и помоћницима оба лидера, а министар спољних послова Сингапура Вивијан Балакришнан окачио је на свом налогу на Твитеру фотографију Трампа и торте украшене једном свећицом, преноси АП.

„Прослава рођендана, мало раније“, навео је министар у опису фотографије.

Доналд Трамп ће 14. јуна напунити 72 године, али ће пре тога у уторак имати историјски састанак са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном.

Председник САД је током радног ручка са премијером Сингапура рекао да мисли да би „ствари могле да испадну веома лепо“ са Северном Корејом. Такође, Трамп је рекао Лију да је одлука да се самит одржи у Сингапуру донета „веома свесно“ и захвалио због организовања самита.

„Ценимо ваше гостопримство, професионализам и ваше пријатељство“, истакао је Трамп.

Амерички државни секретар Мајк Помпео, који је седео поред Трампа на ручку, навео је у саопштењу да је Трамп „добро припремљен“ за тај састанак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се