Амал расплакала Џорџа Клунија

На додели награда за животно дело у Лос Анеђелесу, Џорџ Клуни је добио признање струке, али своје супруге Амал која га је дирљивим говором и комплиментима довела до суза.

На 46. додели ове награде коју је добио Клуни, добио је и посебно признање своје супруге која ретко говори у јавности. Након што га је страствено пољубила, изашла је на позорницу и почастила га бројним комплиментима.

„Он је џентлмен у сваком смислу те речи, а такви су мушкарци данас заиста ретки. Свако ко га познаје, чак и они који се не слажу с њим, рећи ће вам да није заборавио манире“, рекла је Амал.

Након што је похвалила његову скромност, открила је публици да је свог супруга упознала кад се већ „помирила с тим да ће остати уседелица“.

„На почетку наше везе скривали смо се у мом стану у Лондону и врло брзо сам схватила да, без обзира на то што се догодило, никад више нећу пожелети бити ни с ким другим. Нисам могла заспати без њега, а кад бих читала његове поруке или писма која ми је остављао у торбици, на лицу би ми се појавио заљубљени смешак“, рекла је Амал.

Како је додала, ништа се није променило ни пет година касније.

„Он је особа којој се неизмерно дивим и због чијег се осмеха растопим. Љубави, с тобом сам пронашла велику љубав за коју сам се увек надала да постоји. Видети те са нашом децом, Елом и Алеxандером, моја је највећа животна радост“, рекла је Амал.

Клунија су толико савладали осећаји да је заплакао пред свима, преносе медији.

број коментара 2 пошаљи коментар
(субота, 09. јун 2018, 12:44)
Jedini smisao braka je - razvod! [нерегистровани]

A mene je bivša tašta nasmejala:

"Moe dete i nije bilo za tebe!"-Da znaš,da nije!-"Nemo,da si bezobrazan!"

(субота, 09. јун 2018, 01:27)
Nenad [нерегистровани]

Narod je hrabro

uz Klunijeve suze.