Познати кувар Ентони Бурден извршио самоубиство

Светски познати амерички кувар, писац и ТВ лице Ентони Бурден пронађен је мртав јутрос у хотелској соби у Француској, пренео је „Си-Ен-Ен“. Према наводима страних медија, 61-годишњи Бурден се обесио.

„Са огромном тугом потврђујемо смрт нашег пријатеља и колеге Ентонија Бурдена“, навео је данас Си-Ен-Ен, на чијој мрежи је Бурден имао емисију.

„Његова љубав према авантурама, новим пријатељима, укусној храни и пићима, као и невероватне приче о свету, чиниле су га јединственим приповедачем. Његови таленти никада нису престајали да нас фасцинирају и много ће нам недостајати. Наше мисли и молитве су са његовом ћерком и породицом у овом изузетно тешком тренутку“, стоји даље у саопштењу Си-Ен-Ена.

Бурден је боравио у Француској радећи на наредној епизоди његове награђиване емисије Parts Unknown.

Његово беживотно тело је јутрос у хотелској соби нашао колега и пријатељ, француски кувар Ерик Рипер.

Бурден је био мајстор свог заната – прво у кухињи, а затим и у медијима. Кроз своју ТВ емисију и кроз своје књиге, истраживао је стање људске врсте и помогао публици да на другачији начин посматра храну, путовања и саме себе.

Успут је освојио све могуће награде које индустрија може да понуди, истиче Си-Ен-Ен.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво