Вајнстин се изјаснио да није крив

Холивудски продуцент Харви Вајнстин, на саслушању пред судијом у Њујорку, изјаснио се да није крив поводом оптужби за сексуално злостављање.

Вајнстин, који се брани са слободе уз кауцију од милион долара, прошао је поред мноштва новинара пре него што је сео у судницу и одговарао са Да и Не о томе да ли разуме која су његова права.

Како преноси АП, он није застао да разговара са новинарима или да одговори на питања, а за 40 минута се вратио у своје возило и отишао.

Његов адвокар Бен Бредман рекао је новинарима да је случај „неминовно одбрањив“ на основу онога што се сазнало на основу доказа.

„Мислим да је данас први дан процеса. Почињемо сада нашу борбу“, рекао је Бредман и додао да ће одбрана покушати да убеди тужилаштво да одустане од случаја.

„Ако будемо успешни, можда неће ни бити суђења“, нагласио је адвокат.

Порота је прошле недеље окривила Харвија Вајнстина због оптужби две жене за сексуално злостављање, подсећа агенција.

број коментара 3 пошаљи коментар
(среда, 06. јун 2018, 13:31)
Швалер,у пензији! [нерегистровани]

Ја сам у време VHS трака...

све тајно снимао,плашећи се сличних оптужби!Али,бивша жена је нашла траке и све их уништила!Сад се поново бојим,да се нека не јави!-Зато им поручујем,да сам стар и сиромашан!-Мада, још увек бесан!...

(среда, 06. јун 2018, 06:34)
anonymous [нерегистровани]

КАУЦИЈА

… вам каже све, случај није наиван, адвокат може да каже свашта да дигне цену себи и узпут да скупи неки поен клијенту, а ове две нису једине које биле жртве овог сексуалног монструма! Стављам паре, да ће клијент у Фолсом, или (не дао му Бог) Пеликан беј!

(уторак, 05. јун 2018, 20:44)
anonymous [нерегистровани]

vino amaro

A sta inace da kaze? A te drugarice su sve nevine,zar ne?
Ubuduce korktan je onaj koji ih i ne gleda(vidi izbor lepotice u US)