Меланија Трамп поново у јавности после више од три недеље

Америчка прва дама Меланија Трамп, која се 24 дана није појављивала у јавности, присуствовала је у понедељак скупу у Белој кући приређеном у част војних породица, чиме је одагнала спекулације да је онемоћала или на неки начин „ишчезла“.

Бела кућа није дозволила новинарима да извештавају о скупу под називом „Голд стар“, из поштовања према војним породицама, што значи да је Меланију Трамп својим очима видело само 40-ак чланова тих породица и званичника америчке администрације, док су други вребали да је виде на друштвеним мрежама, преноси данас АП.

На видео-снимку објављеном на Твитеру, види се прва дама у црној хаљини без рукава и на високим штиклама како улази у Источни салон у пратњи супруга, председника САД Доналда Трампа.

„Дивно је изгледала“, рекла је пензионисана подофицирка прве класе Дајана Пајк.

Како је навела, Трамп се нашалио у вези са спекулацијама да га је супруга наводно оставила, али је рекао да је она добро.

Прва дама је на Твитеру објавила неколико фотографија са синоћног скупа, међу којима две на којима се види како седи поред председника. Меланија Трамп је, иначе, последњи пут виђена у јавности 10. маја, када је са председником дочекала три Американца који су се вратили из притвора у Северној Кореји.

Четири дана касније, Бела кућа је саопштила да је она хоспитализована ради лечења бубрега.

Њено одсуство је изазвало спекулације разних врста, али прва дама није показала интересовање да се у јавности појави само да би се супротставила гласинама.

„Госпођа Трамп је веома снажна и независна“, рекла је њена портпаролка Стефани Гришем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво