Меланија Трамп поново у јавности после више од три недеље

Америчка прва дама Меланија Трамп, која се 24 дана није појављивала у јавности, присуствовала је у понедељак скупу у Белој кући приређеном у част војних породица, чиме је одагнала спекулације да је онемоћала или на неки начин „ишчезла“.

Бела кућа није дозволила новинарима да извештавају о скупу под називом „Голд стар“, из поштовања према војним породицама, што значи да је Меланију Трамп својим очима видело само 40-ак чланова тих породица и званичника америчке администрације, док су други вребали да је виде на друштвеним мрежама, преноси данас АП.

На видео-снимку објављеном на Твитеру, види се прва дама у црној хаљини без рукава и на високим штиклама како улази у Источни салон у пратњи супруга, председника САД Доналда Трампа.

„Дивно је изгледала“, рекла је пензионисана подофицирка прве класе Дајана Пајк.

Како је навела, Трамп се нашалио у вези са спекулацијама да га је супруга наводно оставила, али је рекао да је она добро.

Прва дама је на Твитеру објавила неколико фотографија са синоћног скупа, међу којима две на којима се види како седи поред председника. Меланија Трамп је, иначе, последњи пут виђена у јавности 10. маја, када је са председником дочекала три Американца који су се вратили из притвора у Северној Кореји.

Четири дана касније, Бела кућа је саопштила да је она хоспитализована ради лечења бубрега.

Њено одсуство је изазвало спекулације разних врста, али прва дама није показала интересовање да се у јавности појави само да би се супротставила гласинама.

„Госпођа Трамп је веома снажна и независна“, рекла је њена портпаролка Стефани Гришем.

број коментара 0 пошаљи коментар