Брнабић: Волим „зајечарско“, одлично је пиво

Председница Владе Србије Ана Брнабић данас је, током посете пивари у Зајечару, новинарима открила да воли „зајечарско пиво“.

„Пробала сам, нисам нарочити љубитељ вина, више волим пиво, и у суботу сам била са својим пријатељима и пили смо 'зајечарско пиво'“, рекла је премијерка.

Како је рекла, тада није знала зашто је на пиву слика Вука Караџића, али је данас сазнала да је то део подршке отварању Народног музеја и да се од сваке продате лименке један динар издваја за Народни музеј, као и да је до сада на тај начин прикупљено 40.000 евра.

„Волим 'зајечарско', одлично је пиво и драго ми је што имамо локални бренд“, рекла је Брнабићева.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво