Свадбено путовање одложено због рођендана принца Чарлса

Војвода и војвоткиња од Сасекса одложиће одлазак на медени месец како би присуствовали рођенданској прослави принца Чарлса, која ће бити одржана само неколико дана након њиховог венчања.

Принц Хари и Меган ће се, после јучерашње церемоније и вечери проведене са пријатељима далеко од очију јавности, вратити кући – у комплекс Кенсингтонске палате, а потом ће, 22. маја, присуствовати прослави 70. рођендана принца Чарлса, преноси Ројтерс.

То ће, иначе, бити први краљевски догађај на којем ће се супружници први пут званично појавити као војвода и војвоткиња од Сасекса.

Планирано је да се прослава одржи у дворишту Бакингемске палате.

Принц Чарлс ће 70. година напунити у новембру, али ће у уторак започети прославу рођендана, и то са представницима војних пукова и добротворних организација чији је он покровитељ.

За сада се не зна где ће тек венчани принчевски пар провести медени месец, али неки медији наводе да би то могла бити Боцвана и, можда, тамошњи ексклузивни сафари камп који су Хари и Меган посетили прошлог августа, само неколико месеци пре него што су објавили веридбу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво