Отац Меган Маркл не долази на венчање?

Британска краљевска палата није потврдила али ни негирала да ли ће отац Меган Маркл присуствовати венчању у суботу, односно да ли ће до олтара допратити вереницу британског принца Харија.

До венчања је остало пет дана, а амерички магазин ТМЗ објавио је да Томас Маркл неће присуствовати венчању након што је откривено да је снимао фотографије припреме венчања за једну папарацо фотографску агенцију.

Исти лист писао је и да је Томас Маркл пре шест дана доживео срчани удар због кога неће доћи на венчање, као и да је он сам рекао да неће доћи да не би срамотио своју ћерку или краљевску породицу.

Поводом свега тога огласила се и Кенсингтон палата, која је саопштила да принц Хари и његова вереница Меган Маркл моле јавност за разумевање и поштовање.

„Ово је веома личан тренутак за госпођицу Маркл у данима пре венчања. Она и принц Хари поново траже разумевање и поштовање и за господина Маркла у овој тешкој ситуацији“, наводи се у саопштењу из Кенсингтон палате, преноси Ројтерс.

Како се наводи, портпарол краљевске палате није негирао нити потврдио да ли ће отац Меган Маркл присуствовати венчању, односно да ли ће допратити ћерку до олтара.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво