Ивана Трамп у Загребу промовисала књигу, данас у жирију избора за мис

Ивана Трамп, бивша супруга америчког председника Доналда, која је у Загребу промовисала своју књигу „Васпитање Трампових“, бившег животног сапутника и оца њене деце описује као „бриљантног“ и „веома драгог“, децом се поноси, а за себе каже да би „дефинитивно“ била добра прва дама.

Трампова је, иначе, до Загреба дошла преко Београда, директним летом „Ер Србије“, а према ранијим најавама данас ће у Хрватској бити једна од судија на такмичењу за „Мис Универзум“.

Поносна је на своју децу – Иванку, која је, иначе, веома важна фигура и у стопу прати оца, Ерика и Доналда, млађег.

Сви су образовани, одговорни, добрих манира, раде, зарађују, не траже од маме и тате новац и најважније – заиста знају вредност новца, рекла је.

Говорићи о Доналду Трампу, Ивана каже да је „врло драг“, али да у послу тога нема.

„Ја сам врло љубазна и нежна, али ако управљате казинима, што претежно раде мушкарци, мораш бити јак и мора да ти је стало. Доналд је такав и жели да направи оно што је најбоље за Америку. То је сигурно“, рекла је Трампова за ХРТ.

Упитана да ли ју је нека његова политичка одлука шокирала рекла је: „Не баш. Подржавам начин на који жели да реши проблем здравствене заштите, подржавам његову мигрантску политику. Ја сам имигрант и имигранти су потребни Америци и у целом свету. Морамо заштитити наше границе, оне нису отворене. Морамо се побринути да мигранти дођу легално, да плаћају порез и говоре барем мало енглески како би се интегрисали у друштво. Не слажем се да 18-годишња Мексиканка која пређе и роди у Америци дете, аутоматски постаје америчка држављанка“, сматра Ивана Трамп.

Дефинитивно би, каже, била добра прва дама јер зна да прочита уговор, зна да преговара, зна да одржи говор пред новинарима.

Трампова је за Вечерњи лист рекла да, када би једном речју морала да опише бившег супруга, била би то „бриљантан“, а његов једини порок је, истиче, брза храна.

Са Доналдом, старијим, се, каже, чује једном месечно.

Она је подсетила да је рођена у Чешкој, у комунизму, и не верује превише политичарима.

„Питали су ме да будем амерички амбасадор у Чешкој и одбила сам, јер волим своју слободу, волим да идем где пожелим и када пожелим“, искрена је Ивана.

Упитана шта је порука њене књиге, Трампова каже да је дана најважније да родитељ научи дете неким вредностима.

„Своју сам децу учила да не варају, не краду и не лажу, да не конзумирају алкохол, дроге, да не пуше. Одлучила сам да напишем књигу јер су моја деца испала фантастична. Сами зарађују новац, знају његову вредност. Када су били мањи ја бих у Европу летела првом класом, а они економском, што и данас некад раде.“

Рекла је и колико је Доналд Трамп био ангажован у васпитању деце: „Он је брижан, али није их водио у парк, у шетњу, увек је био на телефону. Дао ми је слободу да одлучим у које школе ће да иду и којим активностима ће се бавити“.

Тврди да децу и каријеру није лако ускладити.

Догађало се, каже, да је некада хеликоптером летела у Атлантик Сити, где је водила три казина и хотел, вратила би се потом кући да стави децу у кревет, а онда се спремила и отишла на неки догађај.

„Понекад је било хаотично, али не осећам се кривом. Што бих иначе радила, ишла у куповину? Морате добро испланирати дан, али кад су у школи или на активностима имате времена за посао“, испричала је Ивана Трамп.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи