Ивана Трамп у Београду

Бивша супруга америчког председника Доналда Трампа, Ивана, стигла је данас у Србију, где ће остати неколико дана, пренели су београдски медији.

Детаљи њене посете српској престоници нису познати.

На београдски аеродром стигла је у лежерном издању, панталонама и џемперу, али није била расположена за разговор с новинарима, који су је сачекали.

Њена појава, на аеродрому у престоници, ипак је изазвала велико интересовање.

Ивана Трамп је пореклом Чехиња, Доналда Трампа је упознала у Њујорку, где су се венчали 1977. године и са њим има троје деце: Доналда Јуниора (41), Иванку (37) и Ерика (35).

Године 1972. била је члан чешког државног скијашког тима на Зимским олимпијским играма у Јапану, а скијање је био један од начина да оде из комунистичког блока.

Годину дана касније удала се за аустријског скијаша Алфреда Винклмајера и, захваљујући том браку, обезбедила је пасош.

Потом је упознала милијардера Доналда Трампа, са којим је до 1992. године била у браку, који јој је четири године пре развода донео америчко држављанство.

Њен живот у стилу познатих личности је толико богат догађајима да би могао да се преточи на филмско платно.

Она више нема улогу у животу Трампа, који је сада у браку са Меланијом, али њена ћерка Иванка успешна је пословна жена и важан члан председничке администрације.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво