Овако данас изгледа Селма из песме „Бијелог дугмета“

Селма из песме „Бијелог дугмета“ заиста постоји и данас живи у Загребу.

Жена по којој је име добио један од највећих хитова „Бијелог дугмета“ данас има 89 година, али се и даље јасно сећа Владе Дијака који јој је 1949. године написао песму, будући да му се јако свидела као девојка.

У једном интервјуу пре неколико година Селма Борић је признала да јој Владо Дијак никада није отворено признао љубав, али добро памти тренутак када је чула песму „Бијелог дугмета“ и сетила се како јој је Дијак носио кофер до железничке станице у Сарајеву.

Данас је јако усамљена.

Готово сваког новинара који је назове, Селма позива у Загреб. Недавно је екипи с бањалучког портала Носталгија рекла да самује и да су умрли сви који су јој нешто значили.

„Самујем као свака старица. Волела бих да мало дођете у Загреб, јер вас из Бањалуке посебно волим. Ретко путујем. Недавно ми је умрла и сестра Нура-Марија у Мостару и све је мање оних људи с којима сам провела живот. Одем до дућана, попричам с познаницима и то је све“, рекла је.

Селму је ових дана обишао Жељко Бебек и њихову заједничку фотографију објавио на свом профилу на Инстаграму.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво