Трамп: Ускоро идемо на Марс, што се не би догодило да је победила Клинтонова

Председник САД Доналд Трамп изјавио је да ће можда једног дана постојати америчке „свемирске снаге“ које ће се борити раме уз раме с авијацијом, копненим трупама и другим родовима војске САД, најављујући одлазак људи на Марс као нешто што ће бити „врло скоро“ и што се не би догодило да је 2016. на председничким изборима победила Хилари Клинтон.

Трамп: Ускоро идемо на Марс, што се не би догодило да је победила Клинтонова Трамп: Ускоро идемо на Марс, што се не би догодило да је победила Клинтонова

АП преноси да је Трамп у обраћању маринцима и другим војницима у ваздухопловној бази „Мирамар“ у Сан Дијегу говорио о улагањима његове администрације у истраживања свемира, рекавши да свемир постаје „подручје у којем је могуће ратовање“.

Наводи се да је Трамп истакао да је идеја о свемирским снагама започела као спонтани коментар, али да је он одлучио да је то сјајна идеја.

„Врло скоро идемо на Марс. Не бисте ишли на Марс да је моја противница (Хилари Клинтон) победила, то да вам кажем. Не бисте о томе ни размишљали“, рекао је амерички председник.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво