Родман: Поштовање за Трампа и Кима, волео бих да идем и ја

Бивши кошаркаш НБА лиге Денис Родман поздравио је одлуку америчког председника Доналда Трампа да се састане са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном у наредним месецима и додао да би волео да буде пратња Трампа на том састанку.

„Велико поштовање за председника Трампа и маршала Ким Џонг Уна због њиховог будућег састанка. Рекао сам то 2014, да ће се врата на крају отворити“, поручио је Родман у саопштењу преко свог агента Дерена Принца за спортску рубрику листа Ју-Ес-Еј тудеј.

Упитан да ли би волео да буде у пратњи председника Трампа на том путу, Родман је навео да би волео, када би од њега то било затражено.

Родман (56) је у претходним годинама доспео на насловне стране у медијима због пријатељства са Кимом, којег је први пут упознао 2013. године.

Бивши кошаркаш је, како се наводи, неколико пута од тада путовао у Северну Кореју, а најновија његова посета тој земљи догодила се лане у децембру, када је добио Трампово одобрење да тамо отпутује као мировни изасланик.

Како лист преноси, бивши НБА кошаркаш је за британски Гардијан рекао да је упућивао позив Трампу да разговарају.

„Покушавао сам Доналду од првог дана да кажем: 'Дођи да причамо, човече. Рећи ћу ти шта маршал жели више од свега'“, рекао је Родман.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи