Путин: Нисам покушао да регрутујем Меланију, иако сам некада волео то да радим

Медведи, тигрови и породиљске повластице биле су теме разговора руског председника Владимира Путина и прве даме САД Меланије Трамп на самиту Г-20 у Хамбургу, открио је Путин, додајући да није покушао да је регрутује, преноси РТ.

Њих двоје су се накратко срели током вечере на самиту Г-20 прошле године, а фотографије супруге Доналда Трампа како ужива у Путиновом друштву обишле су свет.

У интервјуу који је објављен као део новог документарца Светски поредак 2018, Путин је рекао да је са Меланијом Трамп и Емануелом Мауро, супругом италијанског премијера Паола Ђентилонија, највише разговарао о породиљским повластицама.

„Биле су веома заинтересоване за то. Биле су изненађене колике су наше (руске) породиљске повластице“, рекао је Путин у интервјуу.

„Да ли сте покушали да је регрутујете?“, упитао га је новинар Владимир Соловјев, очигледно инспирисан првим делом интервјуа, током којег је Путин описао искуство које је стекао као КГБ-ов човек задужен за регрутацију у Источној Немачкој.

„Не, нисам то дуго радио, иако сам волео то да радим. То ми је био дугогодишњи посао“, истакао је руски председник.

Путин је додао и да је двема дамама описивао природне лепоте Русије, причао о медведима на Камчатки, сибирским тигровима и љубави према пецању.

„Као што је и очекивано у таквим случајевима, морао сам мало да се похвалим својим уловима. Како неко може да прича о пецању а да мало не претерује“, нашалио се Путин.

број коментара 1 пошаљи коментар
(четвртак, 08. мар 2018, 15:37)
anonymous [нерегистровани]

Porodilja, pecanje...

Secate li se vica kada porodilja javlja muzu da je rodila zdravo musko dete, 72 cm, tesko 8 kg i 700 grama.
- Pa na koji si ga kantar merila?
- Na isti na koji ti meris sta si upecao.