Трамп о гледаности Оскара: Нема звезда сем мене

Амерички председник Доналд Трамп, који је некад био звезда ријалити шоу-програма, нашалио се поводом ниске гледаности церемоније доделе Оскара рекавши, да је разлог за то „то што више нема звезда, осим њега“.

„Најнижа гледаност Оскара у историји. Проблем је што немамо више звезда - осим вашег председника (само се шалим, наравно)“, написао је Трамп на Твитеру.

У недељу је одржана 90. церемонија доделе награда америчке Академије филмских уметности коју је пратило 26,5 милиона људи, што је рекордно ниска гледаност.

То је први пут да је доделу Оскара пратило мање од 30 милиона људи, саопштила је компанија „Нилсен“ која се од 1974. године бави истраживањем гледаности ТВ програма.

Прошле године церемонију је гледало 33 милиона људи, односно 20 одсто гледалаца више.

Додела Оскара често је најгледанији телевизијски програм после Супербоула, наводи АП и додаје да ове године то није случај будући да је церемонију отварања Зимске олимпијаде из Јужне Кореје пратило је 27,8 милиона људи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво