Хаусов помоћник завршио на суду – није се држао сценарија па повредио колегиницу!

Глумац Омар Епс, познат као један од најважнијих помоћника доктора Хауса у истоименој серији, нашао се на суду јер је на снимању серије "Shooter" превише импровизовао и старију колегиницу, ни криву ни дужну, послао у болницу.

Глумица Донзалеа Абернати (60) тужила је Епса (44), јер се у једној aкционој сцени „мало занео“. Како је рекла за сајт ТМЗ, у мају 2016. године снимали су заједничку сцену за серију Shooter у којој је његов лик требало да убије њен лик.

Међутим, Епс је игнорисао сценарио и свом снагом замахнуо својом левом подлактицом и ударио Абернатијеву у десну руку. Притом јој је моментално сломио руку, наводи ТМЗ.

Глумица истиче да је тад имала 59 година и да је пуно снажнији и млађи Епс био немаран и непромишљен према њој. Осим што јој је сломио руку, снажно ју је бацио на под и повредио јој леђа, што су лекари констатовали у свом извештају.

Због тога је прекинуто снимање, а Абернатијева  је завршила у болници.

Осим што је подигла тужбу против Епса, тужила је и студио „Парамонт пикчерз“ за немар, напад и злостављање. У тужби тражи одштету за нанесени бол и патњу, као и покривање свих болничких трошкова – прошлих и будућих.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво