Тарантино: Умин удес ми је једна од највећих животних грешака

Прослављени редитељ Квентин Тарантино рекао је да је то што је дозволио Уми Турман да вози аутомобил и у њему доживи удес на снимању „Убити Била“ једна од његових највећих животних грешака.

Оскаровац је у интервјуу за Дедлајн рекао да је пре него што је Турманова села за волан, он одвезао аутомобил у другом смеру. Објаснио је да тада није схватио да постоји кривина на путу.

Тарантино је објаснио да је то што није још једном испробао путању, по којој је глумица требало да вози аутомобил, била огромна грешка.

У интервјуу за Њујорк тајмс, који је објављен током викенда, Турманова је рекла да је бринула због стања возила, али да ју је Тарантино убедио да наставе са снимањем сцене.

„Ума је била забринута због снимања те сцене. Никоме од нас није пало на памет да се ради о опасној сцени. Сви смо мислили да је то само вожња“, истакао је редитељ.

„Одвезао сам аутомобил низ пут и помислио: 'Добро, ово ће бити у реду. Нема кривина.' Вратио сам се назад на сет и рекао јој да ће моћи то да изведе и да неће бити никаквих проблема. Умин одговор био је: 'У реду.' Зато што је веровала у мене. Имала је поверења у мене. Рекао сам јој да ће бити безбедна. На крају, није било тако. Погрешио сам“, навео је Тарантино.

Како је објаснио, одлука да Турманова вози у супротном смеру донета је зато што је светло било боље уз тог угла.

Било је ужасно када је видео да је доживела удес.

„Срце ми се сломило. То је далеко највећа грешка моје каријере. То је једна од највећих грешака у мом животу“, објаснио је Тарантино, наводећи да је тај догађај у наредних неколико година оставио траг у односу њих двоје: „Није да нисмо причали, али се њено поверење у мене изгубило.“

Турманова је у удесу претрпела повреде врата и колена.

Глумица је пре неки дан на Инстаграму објавила снимак удеса, који је управа студија „Мирамакс“ на све начине покушала да прикрије. Турманова се захвалила Тарантину што је пронашао и дао јој снимак.

„Квентин Тарантино је био изузетно погођен и још осећа грижу савести због удеса и дао ми је снимак годинама касније да би једног дана видео светлост дана, невезано што за тај догађај правда највероватније никада неће бити задовољена“, написала је глумица на Инстаграму.

„Осим тога, урадио је то знајући да ће му то нанети личну штету и поносна сам на њега што је поступио исправно и храбро“, закључила је Турманова.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво