Тарантино: Умин удес ми је једна од највећих животних грешака

Прослављени редитељ Квентин Тарантино рекао је да је то што је дозволио Уми Турман да вози аутомобил и у њему доживи удес на снимању „Убити Била“ једна од његових највећих животних грешака.

Оскаровац је у интервјуу за Дедлајн рекао да је пре него што је Турманова села за волан, он одвезао аутомобил у другом смеру. Објаснио је да тада није схватио да постоји кривина на путу.

Тарантино је објаснио да је то што није још једном испробао путању, по којој је глумица требало да вози аутомобил, била огромна грешка.

У интервјуу за Њујорк тајмс, који је објављен током викенда, Турманова је рекла да је бринула због стања возила, али да ју је Тарантино убедио да наставе са снимањем сцене.

„Ума је била забринута због снимања те сцене. Никоме од нас није пало на памет да се ради о опасној сцени. Сви смо мислили да је то само вожња“, истакао је редитељ.

„Одвезао сам аутомобил низ пут и помислио: 'Добро, ово ће бити у реду. Нема кривина.' Вратио сам се назад на сет и рекао јој да ће моћи то да изведе и да неће бити никаквих проблема. Умин одговор био је: 'У реду.' Зато што је веровала у мене. Имала је поверења у мене. Рекао сам јој да ће бити безбедна. На крају, није било тако. Погрешио сам“, навео је Тарантино.

Како је објаснио, одлука да Турманова вози у супротном смеру донета је зато што је светло било боље уз тог угла.

Било је ужасно када је видео да је доживела удес.

„Срце ми се сломило. То је далеко највећа грешка моје каријере. То је једна од највећих грешака у мом животу“, објаснио је Тарантино, наводећи да је тај догађај у наредних неколико година оставио траг у односу њих двоје: „Није да нисмо причали, али се њено поверење у мене изгубило.“

Турманова је у удесу претрпела повреде врата и колена.

Глумица је пре неки дан на Инстаграму објавила снимак удеса, који је управа студија „Мирамакс“ на све начине покушала да прикрије. Турманова се захвалила Тарантину што је пронашао и дао јој снимак.

„Квентин Тарантино је био изузетно погођен и још осећа грижу савести због удеса и дао ми је снимак годинама касније да би једног дана видео светлост дана, невезано што за тај догађај правда највероватније никада неће бити задовољена“, написала је глумица на Инстаграму.

„Осим тога, урадио је то знајући да ће му то нанети личну штету и поносна сам на њега што је поступио исправно и храбро“, закључила је Турманова.

број коментара 6 пошаљи коментар
(среда, 07. феб 2018, 23:14)
anonymous [нерегистровани]

Najnaj

Najlepsa zena najjaci like refitelj fantastic su oboje

(среда, 07. феб 2018, 12:50)
Са немачке тв: [нерегистровани]

Американци излазе из лифтова,

ако се у њему налази сама жена,да не би били окривљени!

(среда, 07. феб 2018, 11:32)
anonymous [нерегистровани]

e

dobra fora to po Americi sad ta desavanja, tuzis nekog da te silovao u proslom zivotu i trazis ostetu...

(среда, 07. феб 2018, 07:20)
anonymous [нерегистровани]

Cuh

Sigurno ce ga tuziti da je silovao pre 50 hiljada godina.

(уторак, 06. феб 2018, 18:22)
anonymous [нерегистровани]

e

pa dobro da se zavrsilo sve ok, mislim da bi dobro dosao koji milioncic dolara za popravak prijateljstva i povracaj poverenja, ako je vec nije napastvovao ili nabacivao sto je postalo jako popularno u toj Americi...sad ce te videti uskoro tuzbi za povrede na snimanjima, raznih glumaca i ko zna sve koga...

(уторак, 06. феб 2018, 16:15)
anonymous [нерегистровани]

Kill Bll, a ne To Kill Bill

Znaci, Ubij Bila, a ne Ubiti Bila.