Карађорђевићи са Трампом и Меланијом на Флориди

Принц Александар Карађорђевић и његова супруга Катарина сусрели су се са председником САД Доналдом Трампом и његовом супругом Меланијом у Палм Бичу на Флориди, саопштено је из Белог двора.

Како се наводи, Карађорђевићима, који су одсели у клубу Мар а Лаго, било је веома драго што су синоћ поново срели брачни пар Трамп.

Принц Александар и принцеза Катарина су се у Палм Бичу срели и са родитељима прве даме Америке, Виктором и Амалијом Кнаус.

број коментара 28 пошаљи коментар
(среда, 07. феб 2018, 20:58)
Патриот [нерегистровани]

Одговор на Одговор:"Re: Odakle novac"

И без твог коментара овде има довољно.... од појединаца, па ниси морао и ти да се јавиш. Одакле Карађорђевићима толико богатство? На то питање може да одговори неко ко то и зна. Велики Краљ Петар Први је да би спремио свадбу свом сину Александру морао да подигне кредит од народне банке. Е сада ти мени одговори и свима другима одакле толико богатство његовим потомцима тако на брзину? Да им није донео Деда Мраз можда? 

А што неки помињу давање помоћи сиромашним афричким земљама то је за похвалу а не за напад. Ниједан политичар не даје своје него туђе паре. Једини познат случај да је неки политичар завукао руку у свој џеп а не у туђи, је цар Давид. Када је спремао средства за зидање храма, окупио је сав народ и рекао да од државног новца даје одређену суму, затим и од свог личног одређену суму. Тек тада је позвао и народ и рекао: Ја дадох оволико а ви дајте колико ко може". То више нико није поновио у историји. Политичари само траже али не дају. Нису ишли у школу када се учило о давању.

(уторак, 06. феб 2018, 18:03)
anonymous [нерегистровани]

E, trebaju vam kojekakvi kraljevi i faraoni, pa pogledajte japan, i oni su imali kralja, pa su popili 2 atomske bombe, a mogli su 6.

Jel mislite da im je lepo sto su postali kolonija amerikancima, pa sta mislite sta bi srbima uradili, na veliku srecu imali smo komuniste, pa nam nije falila dlaka sa glave, a da je kralj pobedio sa cetnicima, srbiju bi bombardovali sa svim i svacim dobrih 20 godina, toliko da od cele zemlje ostane pustinja gora nego u africi. Prema tome bolje bi vam bilo da cutite, sta je bilo bilo je, vise se ne vraca, gledajte bolje u buducnost i manite se praznih fantazija.

(уторак, 06. феб 2018, 17:41)
Деда Милорад [нерегистровани]

Повратак шта је то?

Господине анонимни,
Не желим да знам ко сте и шта сте. Нити ме интересује ваше знање наше историје. То је ваша лична ствар.Али, замолићу Вас да пошто пото, прочитате историју Карађорђевића са пажњом и поштовањем. Када то урадите напишите нови коментар о истом тексту. Живим на западу педесет година и пропутовао сам скоро цео свет. Имао сам прилике да доживим разних француза, американаца, енглеза па чак и немаца велике речи о тадашњој Србији и Карађорђевићима. Верујте ми, нељутим се ово што сте написали, само да Вас замолим да пре него да дате неки коментар независно из које области увери те се да је то тако. Бар данас, свима нама је доступно да нађемо тачне информације.
Свим србима целога света желим свако добро.
Деда Милорад

(уторак, 06. феб 2018, 14:48)
Cikago [нерегистровани]

Postovanje

Ako su. Kad Princ progovori na Engleskom Amerikanci stoje mirno i slusaju kao mala deca jer je pored dobrog izgovora i prepametan. Licno sam to gledao u Sheratonu na konferenciji Zasto treba ulagati u Srbiju. A vi ga samo blatite... Kao da sebi zelite lose.

(уторак, 06. феб 2018, 10:29)
anonymous [нерегистровани]

Нестор

@El Fuser

Вратиће нам Трамп отето Косово? Или ће да настави да нас малтретира ко и сви његови предходници? За колико милиметара набоље се променила "наразумевајућа" политика америке на Балкану и у Србији? Ни за милиметар, настављају се притисци, уцене и буквално исмејавање са нама. Западњаци разумеју једино тврдо и страх. Ено примера КНДР, где су американци мањи од маковог зрна. Са западњацима њима нема никаквог договора, они ништа не поштују - ни обећања, ни договоре, ни писане и потписане уговоре. То је нас историја много пута научила. На жалост.

(уторак, 06. феб 2018, 10:03)
anonymous [нерегистровани]

Браво!

Браво Карађорђевићи, тако се ради! Ко још није схватио да без дипломатских потеза може да се живи грдно се преварио. Нисмо ми тиква без корена, једино патимо зато што су нам га комуњаре засекле па се треба опоравити. Живела круна!

(уторак, 06. феб 2018, 09:58)
anonymous [нерегистровани]

Kruna

Srbija je bila SRBIJA samo onda kada je bila Kraljevina zato moja podrska za Srbiju u srcu i dusi.

(уторак, 06. феб 2018, 09:28)
anonymous [нерегистровани]

Povratak

Sad im naći neki posao u USA pa nek ostanu tamo. Jezik već znaju. Malo žuljeva na rukama neća škoditi.

(уторак, 06. феб 2018, 08:24)
Rade [нерегистровани]

deca komuniyma

Odakle novac, odakle novac ..? i dalje pitaju oni koji sede u nasilno oduzetim kućama po Srbiji a najviše u Beogradu. Oni koji neprekdno čekaju da im država daje na " odloženo " ili nepovratno. Karađorđevićima je oduzeto toliko da mogu neprekidno da budu na Floridi i ovo je zaista pravi diplomatski potez za Srbiju koji se ne može vrednovati jer toliko mnogo vredi.

(уторак, 06. феб 2018, 07:52)
anonymous [нерегистровани]

@Pametno i mudro

А ти мислиш да су они радили у интересу Србије? Или мислиш да је паметно и мудро гледати свој интерес?