Муж Натали Вуд пио виски и одбио да позове помоћ након њеног нестанка

Уместо да одмах потражи помоћ након што му је супруга, глумица Натали Вуд, нестала са његове јахте, глумац Роберт Вагнер остао је на палуби пуних сат времена пијући виски, наводи се у новом документарцу Си-Би-Еса.

Вагнер се поново нашао на удару због несреће 1981. године, када је његова супруга и глумица Натали Вуд нестала са његове јахте, а касније је у води близу острва Санта Каталина пронађено њено беживотно тело.

Нове оптужбе против Вагнера долазе у тренутку када је полиција пре неколико дана поново отворила случај смрти Вудове, карактеришући га као „сумњив“.

Поред Натали Вуд, на јахти су још били Вагнер, колега Кристофер Вокен и Денис Даверн, капетан брода „Сплендор“.

Током кобне вечери, капетан је, приметивши да Натали Вуд нема на броду, наводно, питао Вагнера да ли треба да зову помоћ преко радија, али му је овај одговорио да нема потребе и да треба да причекају и виде да ли ће се појавити. Наредних сат времена седео је на палуби и пио виски, а тек после тога је потражио помоћ.

Документарац Си-Би-Еса, који је приказан током викенда, наводи тврдње из полиције да су се појавила два нова сведока, која су потврдила да су се Вудова и Вагнер свађали исте вечери када је нестала.

У документарцу су такође приказане тврдње да је Вагнер био изузетно љубоморан због флертовања Вудове и Вокена.

Због свега тога, Вагнер је поново постао „особа од интереса“ у новоотвореном случају.

„Завршила је у води некако, али мислим да није то урадила сама“, рекао је полицијски поручник Џон Корина за Си-Би-Ес.

Наводи нових сведока у сагласности су са изјавом капетана брода, који тврди да је пре трагичног догађаја избила озбиљна свађа између супружника, као и да су обоје били под дејством алкохола.

„Један сведок је испричао да је чуо вику и ломљење предмета из заједничке собе. Убрзо после тога, у одвојеним изјава сведоци су потврдили да су видели мушкарца и жену како се свађају у задњем делу брода. Сведоци мисле да су гласови припадали Вудовој и Вагнеру“, наводи се у полицијском саопштењу, али се не прецизира где су у томе тренутку били сведоци.

број коментара 0 пошаљи коментар