Бред и Анђелина креирају накит

Најпознатији холивудки пар одлучио је да се опорба и у дизајнирању накита. Приход од колекције назване „Заштитник" намењен је програму за помоћ деци из ратом захваћених подручја.

Глумачки пар Анђелина Џоли и Бред Пит креирали су колекцију накита названу „Заштитник", за коју им је инспирација била змија, преносе амерички медији.

Глумци су се за потребе колекције удружили са британском јувелирницом „Аспреј" и дизајнирали минђуше, привеске, прстење, наруквице па чак и сребрне кашичице.

Анђелина Џоли је инспирацију добила 2006. када је, док је била трудна, на поклон добила прстен у облику змије који, према неким веровањима, штити мајку и нерођено дете.

Новац од продаје намењен је програму за помоћ деци из ратом захваћених подручја. Један од оснивача тог програма је управо Анђелина Џоли.

Продаја колекције накита у јувелирницама „Аспреј" у Лондону, Њујорку, на Беверли Хилсу, у Токију и Дубаију почиње данас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи