Бекамови помажу сиромашној деци

Заједно са сином Бруклином, Викторија Бекам посетила сиромашни округ Клеј у Кентакију и учествовала у хуманитарним програмима организације „Спасимо децу".

Бивша чланица групе „Спајс грлс" Викторија Бекам и њен десетогодишњи син Бруклин учествовали су у активностима, које је организовало хуманитарно удружење „Спасимо децу" (Save The Children).

Викторија и Бруклин Бекам били су у дводневној посети округу Клеј, у држави Кентаки.

Како је навела певачица, та посета јој је још једном показала неопходност да сва деца имају једнаке шансе у животу.

Такође, Викторија сматра да ће овакве активности њеном син Бруклину помоћи да се понаша одговорније.

Викторија и Бруклин Бекам учествовали су у више програма прошле недеље.

Тако су у основној школи у Манчестеру (у Кентакију, не у Енглеској), учествовали у програмима, који су укључивали читање и дељење здравих „грицкалица" и спортске опреме и ранаца.

После тога, у „Биг Крик" основној школи у Онеиди, Викторија и Бруклин су малишанима делили вреће пуне књига, а такође су и читали Бруклинову омиљену причу.

Викторија Бекам се такође срела са директорима и учитељима, како би се што боље упознала са проблемима и изазовима на које наилазе.

Округ Клеј, смештен на југоистоку Кентакија, једна је од најсиромашнијих заједница у Америци, где више од 47 одсто деце живи у сиромаштву и где је просечни годишњи приход за домаћинство испод 20 хиљада долара.

„У округу Клеј видела сам наду, својствену сваком детету. Због тога морамо да се уверимо да свако дете има једнаку шансу у животу", изјавила је Викторија Бекам.

„Сад када сам учествовала у програмима организације 'Спасимо децу', уверена сам да је могуће решити проблеме, изазване сиромаштвом", истакла је супруга чувеног фудбалера.

„Залажући се за једнаку шансу за сву децу, Викторија поставља снажан пример како се треба информисати о проблемима, са којима се срећу многа деца у Америци. Усађујући у Бруклина осећај одговорности, она показује да је свесна да би веће јединство међу децом могло да ојачају Америку и цео свет у будућности", прокоментарисао је Марк Шрајвер, директор удружења „Спасимо децу", који је правио друштво Бекамовима током посете.

Програми организације „Спасимо децу" одвијају се у око 200 најсиромашнијих и најизолованијих заједница у САД.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво