„Очајна домаћица" филантроп године

Једна од јунакиња популарне серије „Очајне домаћице", Ева Лонгорија Паркер, добитник је награде „Филантроп године" због ангажовања на унапређењу живота деце латино порекла оболеле од рака, као и због помоћи особама ометеним у развоју.

Америчка глумица Ева Лонгорија Паркер добила је награду „Филантроп године" коју додељује дневник „Холивуд рипортер".

Ева Лонгорија Паркер награђена је „за посвећеност заједници и служењу другима, као и за вишегодишње решавања проблема припадника латино популације", наводи амерички лист, који ће вечерас у Холивуду уприличити пријем у њену част.

Јунакиња серије „Очајне домаћице" је портпарол непрофитне организације „Родитељи против рака", која ради на унапређењу живота деце латино порекла оболеле од рака и њихових породица.

Глумица је 2006. у родном Сан Антонију основала организацију „Евини јунаци", која организује програм помоћи особама ометеним у развоју.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи