Олдман: Глумећи Черчила попушио сам цигаре у вредности 34.000 евра!

Енглески глумац Гери Олдман познат је по томе што се увек максимално посвећено припрема за улоге, што је био случај и током снимања филма "Darkest Hour" у којем је глумио бившег британског премијера Винстона Черчила. Дочаравање лика, овог пута, коштало је много – више од 34.000 евра!

Реч је о драми која представља причу из Другог светског рата, а 59-годишњи глумац је свакодневно пролазио кроз четири-пет сати костимирања и шминкања како би што више личио на Винстона Черчила.

Међу „ситницама“ које су учиниле да енглески глумац што верније одигра некадашњег премијера Велике Британије биле су и цигаре. Укупан буџет за њих био је већи од плата неких глумаца!

„Не пушим више, отровао сам се никотином. Пушио сам 12 цигарета дневно, а на њих је потрошено око 30.000 фунти (око 34.000 евра). Једна цигара кошта око 50 фунти (око 56 евра), тако да сам имао стомачних проблема три месеца док сам снимао филм. Имали смо божићну паузу, сви су украшавали јелке и куповали поклоне, док сам ја ишао на колоноскопију. То је био мој поклон“, испричао је Олдман у Шоуу Грејема Нортона.

број коментара 4 пошаљи коментар
(среда, 03. јан 2018, 21:40)
Sudbine [нерегистровани]

Winston Churchill...

je voleo masno,slasno a najviše tečno!-Pa, ipak kažu nije rekao "No sports!",na pitanje kako je doživeo 91 godinu!

(среда, 03. јан 2018, 08:03)
anonymous [нерегистровани]

Cigarillos i whisky

Koliko je onda sam Cercil potrosio na ove dve stavke za svoj zivot ?

(уторак, 02. јан 2018, 18:10)
anonymous [нерегистровани]

Pušenje....

Da ih je plaćao iz svog džepa manje bi popušio....

(уторак, 02. јан 2018, 17:57)
anonymous [нерегистровани]

Najmracniji sat foliranja

Pa nisi morao "uvjezbavati" na Cohibi pogotovo ako ti je losa za stomak. Jos ako si i pio kao Cercil, dobro si kostao producenta.