Клунијеви: „Извињавамо се унапред, изволите слушалице“

Џорџ Клуни и његова супруга Амал унапред су се извинили путницима у авиону на лету за Велику Британију због буке коју ће можда изазвати њихови шестомесечни близанаци Ема и Александар и поделили им слушалице на којима је писало „Извињавамо се унапред“.

Путници на том лету могу се похвалити да у свом власништву имају поклон који им је неочекивано послала породица Клуни.

Амал и Џорџ знали су да би на дугом путовању бебе могле бити раздражљиве у авиону, па одлучили да се унапред извине путницима и „ублаже им муке“ нечим што ће без грешке заглушити дечји плач.

Часопис Пипл пише да су Амал (39) и Џорџ (56) свим путницима у авиону на почетку лета послали слушалице уз поруку: „Извињавамо се унапред.“

Уз симпатичан гест пар је имао и малу промотивну кампању јер је на слушалицама које су поделили путницима био истакнут лого Џорџове текиле „казамигос“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи