После извињења уследила нагодба

Прва дама САД Меланија Трамп је с издавачем словеначког таблоида „Сузи“ који је тужила, постигла вансудску нагодбу након што се таблоид извинио због клевете, потврдила је њена адвокатица из Љубљане.

Наташа Пирц Мусар, која у Словенији заступа правне интересе Меланије Трамп, рекла је да су прва дама САД и кућа „Дело“ као издавач постигли вансудску нагодбу у вези са лажним написом објављеним у ревији „Сузи“, преноси Хина.

Пирц Мусарова није навела детаље споразума, али је истакла да је „овако закључен предмет доказ да госпођа Трамп ни убудуће неће дозвољавати увреде и лажи на свој рачун, него ће на њих увек реаговати како би заштитила своја права и интересе“.

Тужба је била поднета због неистинитих навода које су повредиле достојанство, углед и добро име Меланије Трамп, навела је адвокатица.

Словеначки женски магазин „Сузи“ извинио се у петак првој дами САД Меланији Трамп, рођеној у Словенији, због чланка који је указивао да је актуелна супруга америчког председника Доналда Трампа поред бављења манекенством радила и у „елитној ескорт служби“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи