Опроштај од Џонија Халидеја у суботу на Јелисејским пољима

Француско председништво саопштило је да ће јавно одавање почасти преминулој рок звезди Џонију Халидеју бити одржано 9. децембра, на Јелисејским пољима.

Опроштај од Џонија Халидеја у суботу на Јелисејским пољима Опроштај од Џонија Халидеја у суботу на Јелисејским пољима

Породица Џонија Халидеја, његови ближњи и председништво Француске Републике договорили су се да ће у оквиру тог јавног одавања почасти, погребна поворка кренути од Тријумфалне капије, проћи Јелисјеским пољима до трга Конкорд, а затим ће ући у цркву Мадлену, где ће бити одржан верски обред.

Председнички пар ће учествовати у церемонији, а председник Емануел Макрон ће се кратко обратити током обреда, наводи се у саопштењу, преносе француски медији.

Џони Халидеј преминуо је у ноћи између 5. и 6. децембра у 75. години, после каријере дуге готово 60 година.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво