Претку девојке принца Харија краљ Хенри Осми одрубио главу!

Глумица Меган Маркл, девојка британског престолонаследника, принца Харија, топло је примљена у краљевску породицу. За сада, наводи „Телеграф“. Али, њен далеки предак није био те среће – њему је краљ Хенри Осми одрубио главу!

Студија о пореклу aмеричке глумице и манекенке Меган Маркл, открила је да је њен далеки, далеки предак остао без богатства, земље и на крају главе по наређењу краља Хенрија Осмог, који је владао Енглеском од 1509. до 1547. године.

Лорд Хаси, први барон Хасија од Слифорда, који je тe 1536. године престао да буде краљу по вољи, био је аскурђел, односно 6. колено уназад капетана Кристофера Хасија, који је напустио Енглеску 1650-тих година и постао један од оснивача насеља на америчком острву Нантакет, у Масачусетсу.

Десет генерација касније, на новом, америчком породичном стаблу налази се Томас Б. Маркл, који се венчао Доном Раглaнд.

Меган Маркл, њихова ћерка, рођена је 1981. године.

И тако ће се глумица, која је управо завршила снимање серије Два лица правде (Suits) и планира да се пресели у Енглеску да би била ближе Харију, заправо вратити на земљу својих предака.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара