Сталоне демантовао оптужбе о сексуалном напаствовању

Глумац Силвестер Сталоне демантовао је наводе да је заједно са својим телохранитељем сексуално напаствовао шеснаестогодишњу обожаватељку у Лас Вегасу 80-их година.

Британски таблоид Дејли мејл објавио је, наводни, полицијски извештај из 1986. године, у којем се наводе оптужбе.

Млада жена није подигла тужбу јер је, како гласи у извештају, била „понижена и посрамљена“, али и веома уплашена. Никакви даљи поступци нису предузети.

Портпаролка холивудског глумца, најпознатијег по улогама у акционим филмовима, истакао је да је прича „категорично неистинита“.

Мишел Бега описала је оптужбе као „апсурдне“, додајући: „Нико није био свестан ове приче све док данас није објављена, укључујући и господина Сталонеа.“

„Ниједног тренутка нико из полиције није ступио у контакт са господином Сталонеом у вези са овим 'случајем'“, рекла је портпаролка.

Наводно, у извештају се објашњава да су се девојка и Сталоне упознали јула 1986. године у згради тадашњег хотела „Хилтон“ у Лас Вегасу, када је добила аутограм од глумца.

Она је тврдила да јој је телохранитељ дао кључеве од хотелске собе, где се, наводно, силовање одиграло.

„Рекла је да јој је, након што су се обукли, Сталоне рекао да су обојица ожењени мушкарци и да не сме никоме да каже шта се десило и да ће је, ако то уради, 'пребити'“, написао је полицајац у извештају, који је пренео Дејли мејл.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво