Доминик Тим у вези са Кристином Младеновић

Најбољи аустријски тенисер Доминик Тим, тренутно четврти играч света, у љубавној је вези са француском тенисерком српског порекла Кристином Младеновић.

Тим је своју љубавну тајну открио на АТП турниру у Лондону, након што се Кристина већ раније појавила поред њега на Ју-Ес опену. На АТП мастерс финалу у Лондону, она је села у Тимов бокс, одмах уз његову мајку Карин.

Након што су аустријски медији открили ову љубавну тајну, Тим је прекинуо спекулације и поручио: „Очигледно је, мислим да о томе не морам ништа да говорим“.

Бечки дневник Хојте посветио је посебну пажњу Кристини Младеновић, објавивши да су њени родитељи 1992. емигрирали из Србије у Француску, где је она и рођена.

Наведено је да је Кристина од седме године на тениским теренима, а од 2006. се професионално бави овим спортом, у којем је тријумфовала на два турнира - у Тајпеју 2012. и ове године у Санкт Петербургу.

Она се сада налази на 14. месту ВТА листе, а прошлог јуна била је на 12. позицији.

У дублу је Кристина још успешнија и октобра 2016. заузимала је друго место на свету.

Тим је до сада освојио осам турнира и тако зарадио 8,5 милиона долара, а његова девојка 6,7 милиона долара. 

Тренер Тима Гинтер Бресник истиче да није лоше што је Кристина тенисерка, јер то значи да разуме овај спорт и прихвата одређене ствари.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво