Стивен Сигал и Луис Си Кеј – нове оптужбе за сексуално узнемиравање

Порша де Роси је последња у низу жена, после Џени Макарти и Џулијане Маргулис, које су оптужиле колегу Стивена Сигала да их је сексуално узнемиравао. Четири комичарке такође су за истоветно понашање оптужиле и једног од најпопуларнијих комичара данашњице – Луиса Си Кеја.

Звезда серије Али Мекбил, Порша де Роси, рекла је да је на једној аудицији за филм била у Сигаловој канцеларији када јој је рекао да је важно да глумци развију „хемију“ ван сцене.

„Онда је сео поред мене и откопчао своје кожне панталоне. Истрчала сам из канцеларије и позвала своју агенткињу. Она ми је без чуђења рекла: 'Нисам знала да ли је твој тип'“, присетила се сусрета глумица на Твитеру.

Осим ње, Џени Макарти је поновила оптужбе против Сигала, које је раније изнела због његовог недоличног сексуалног понашања 1995. године током аудиције за филм Под опсадом 2.

„Стајала сам преко пута Сигала, који је сео у софу поред камина. Показао је на место поред себе и рекао: 'Седи, опусти се.' Захвалила сам се и одбила да седнем, али сам му рекла да заиста желим да пробам за улогу. Онда је рекао: 'Знаш, ова улога подразумева нагост и ја не могу да видим како твоје тело изгледа са том хаљином на теби'“, рекла је Макартијева.

Глумица каже да му је рекла да је, када је разговарала са својим агентом о улози, изричито питала да ли улога подразумева наге сцене и да је сигурна да то није случај.

Онда ми је одговорио: „Постоје сцене нагости. Само не на филму. Скини хаљину да бих могао да ти видим груди.“

Макартијева каже да је после тога напустила канцеларију рекавши му да купи њен Плејбој снимак за 20 долара ако жели да је види нагу.

Оптужбе Порше де Роси и Џени Макарти долазе након што је Џулијана Маргулис описала свој сусрет са Сигалом, који ју је позвао у своју хотелску собу приликом аудиције за филм, када је имала 23 године.

Отказана премијера новог филма Луиса Си Кеја због оптужби

Четири комичарке, Дана Мин Гудман, Џулија Волов, Ребека Кори и Еби Шачнер, и још једна жена која је желела да остане анонимна оптужиле су популарног комичара Луиса Си Кеја да је мастурбирао током сусрета са њима.

Одмах након објављивања оптужби у Њујорк тајмсу, отказана је премијера новог филма комичара I Love You, Daddy.

Комичарке Дана Гудман и Џулија Волов рекле су да су 2002. године добиле прилику да наступају у Аспену (Колорадо). Када их је после наступа Си Кеј позвао на пиће, одмах су прихватиле.

„Кафићи су били затворени, а ми смо хтеле да прославимо. Луис је био човек коме смо се дивиле. Његове намере су нам се чиниле колегијалним“, присетиле су се две комичарке.

Међутим, одмах по доласку у његов апартман, док још нису ни скинуле зимске јакне, Си Кеј их је питао да ли може да извади свој пенис. Помислиле су да се шали.

„Онда је то и урадио. Убрзо је скинуо сву одећу и почео да мастурбира“, рекла је Дана Гудман за Њујорк тајмс.

Још две његове колегинице испричале су слична искуства са Си Кејом.

Еби Шачнер ступила је у контакт са комичарем да би га позвала на свој наступ, а током телефонског разговора могла је, како тврди, да чује како мастурбира.

Ребека Кори каже да је Луис Си Кеј 2005. године, када су се појавили у једној телевизијској емисији, питао да ли би могао да мастурбира пред њом.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво