Стивен Сигал и Луис Си Кеј – нове оптужбе за сексуално узнемиравање

Порша де Роси је последња у низу жена, после Џени Макарти и Џулијане Маргулис, које су оптужиле колегу Стивена Сигала да их је сексуално узнемиравао. Четири комичарке такође су за истоветно понашање оптужиле и једног од најпопуларнијих комичара данашњице – Луиса Си Кеја.

Звезда серије Али Мекбил, Порша де Роси, рекла је да је на једној аудицији за филм била у Сигаловој канцеларији када јој је рекао да је важно да глумци развију „хемију“ ван сцене.

„Онда је сео поред мене и откопчао своје кожне панталоне. Истрчала сам из канцеларије и позвала своју агенткињу. Она ми је без чуђења рекла: 'Нисам знала да ли је твој тип'“, присетила се сусрета глумица на Твитеру.

Осим ње, Џени Макарти је поновила оптужбе против Сигала, које је раније изнела због његовог недоличног сексуалног понашања 1995. године током аудиције за филм Под опсадом 2.

„Стајала сам преко пута Сигала, који је сео у софу поред камина. Показао је на место поред себе и рекао: 'Седи, опусти се.' Захвалила сам се и одбила да седнем, али сам му рекла да заиста желим да пробам за улогу. Онда је рекао: 'Знаш, ова улога подразумева нагост и ја не могу да видим како твоје тело изгледа са том хаљином на теби'“, рекла је Макартијева.

Глумица каже да му је рекла да је, када је разговарала са својим агентом о улози, изричито питала да ли улога подразумева наге сцене и да је сигурна да то није случај.

Онда ми је одговорио: „Постоје сцене нагости. Само не на филму. Скини хаљину да бих могао да ти видим груди.“

Макартијева каже да је после тога напустила канцеларију рекавши му да купи њен Плејбој снимак за 20 долара ако жели да је види нагу.

Оптужбе Порше де Роси и Џени Макарти долазе након што је Џулијана Маргулис описала свој сусрет са Сигалом, који ју је позвао у своју хотелску собу приликом аудиције за филм, када је имала 23 године.

Отказана премијера новог филма Луиса Си Кеја због оптужби

Четири комичарке, Дана Мин Гудман, Џулија Волов, Ребека Кори и Еби Шачнер, и још једна жена која је желела да остане анонимна оптужиле су популарног комичара Луиса Си Кеја да је мастурбирао током сусрета са њима.

Одмах након објављивања оптужби у Њујорк тајмсу, отказана је премијера новог филма комичара I Love You, Daddy.

Комичарке Дана Гудман и Џулија Волов рекле су да су 2002. године добиле прилику да наступају у Аспену (Колорадо). Када их је после наступа Си Кеј позвао на пиће, одмах су прихватиле.

„Кафићи су били затворени, а ми смо хтеле да прославимо. Луис је био човек коме смо се дивиле. Његове намере су нам се чиниле колегијалним“, присетиле су се две комичарке.

Међутим, одмах по доласку у његов апартман, док још нису ни скинуле зимске јакне, Си Кеј их је питао да ли може да извади свој пенис. Помислиле су да се шали.

„Онда је то и урадио. Убрзо је скинуо сву одећу и почео да мастурбира“, рекла је Дана Гудман за Њујорк тајмс.

Још две његове колегинице испричале су слична искуства са Си Кејом.

Еби Шачнер ступила је у контакт са комичарем да би га позвала на свој наступ, а током телефонског разговора могла је, како тврди, да чује како мастурбира.

Ребека Кори каже да је Луис Си Кеј 2005. године, када су се појавили у једној телевизијској емисији, питао да ли би могао да мастурбира пред њом.

број коментара 16 пошаљи коментар
(петак, 10. нов 2017, 22:41)
Darko [нерегистровани]

Re: Srbenda

Može biti... Ipak smo mi "mali Rusi"...

(петак, 10. нов 2017, 20:22)
Mali prgavko, [нерегистровани]

se nije žalio!

Nameštaljka!

(петак, 10. нов 2017, 20:13)
Jaje ili kokoš?! [нерегистровани]

Ako ste sami u liftu sa "damom",

bežite van;Može vas optužiti za seksualno uznemiravanje,kažu u Americi!

(петак, 10. нов 2017, 19:54)
anonymous [нерегистровани]

koliko citam - nije bilo fizickog kontakta

Oces - neces je bilo....nista na silu. ...

(петак, 10. нов 2017, 17:06)
anonymous [нерегистровани]

Ne mogu da se otmem utisku

Kako je u slucaju Sigala nesto drugo u pitanju.

(петак, 10. нов 2017, 16:01)
anonymous [нерегистровани]

Најбоља ми је ова ''стидљива'' што се сликала за Плејбој...

...очигледно су осетиле да је добар моменат да се заради нешто новца и (још важније) публицитет...

(петак, 10. нов 2017, 15:57)
anonymous [нерегистровани]

kakve glumice

to je namestaljka zbog prijateljstva sa Putinom.

(петак, 10. нов 2017, 15:36)
anonymous [нерегистровани]

Srbenda

Ako je zbog politike onda je mozda zbog srpskog pasosa, ha Darko.

(петак, 10. нов 2017, 14:26)
anonymous [нерегистровани]

Makartijeva komisija

Po razvoju dogadjaja, vidim da u Holivudu ponovo radi nekakva Makartijeva komisija. Samo se ideologija malo prilagodila. Vestice nisu vise komunisti, nego izgleda da su to protivnici "ravnopravnosti sva tri pola".
To da se u Holivudu nije moglo napredovati ako se prvo ne strpas nekome u krevet (muskarcu, zeni ili "trecem polu", vec prema naklonostima) oduvek se znalo. I decenijama nije nikome smetalo, pa sad odjednom smeta. Nece se to promeniti ni posle ove kampanje, samo ce pasti svi oni koji su se nekim mocnicima zamerili, a pri tome uopste ne znaci da su protivnici "ravnopravnosti sva tri pola", kao sto ni sve Makartijeve zrtve nisu bili komunisti.

(петак, 10. нов 2017, 14:02)
anonymous [нерегистровани]

Лала из Самоша

Једноставан закључак - док није било Твитера и сличних глупости, свет је био много боље место. Сада свака шуша напише шта хоће и никоме ништа. Раније су ишао у полицију да пријавиш насиље и малтретирање, а сада твитујес. И сада знам што су те "глумице" чекале 20 и више година да пријаве кога стигну. Једноставно је и то - није било твитера, па су чекале и дочекале. А све само зарад личне промоције и пара, јер како каже естрада - ако ниси на насловној страни па није важно зашто, нико не зна за тебе и ниси нико и ништа.