Аеродромски „окршај" са папарацем

Бивши боксерски шампион Мајк Тајсон сукобио се са фотографом на аеродрому у Лос Анђелесу. И Тајсон и папарацо сматрају да је друга страна узроковала сукоб, а подељена су мишљења и сведока инцидента.

Мајк Тајсон наводно је ударио фотографа на аеродрому у Лос Анђелесу, после чега је приведен, а затим и пуштен, потврдила је локална полиција.

Како је навео наредник Џим Холкомб, папарацо се пожалио полицији да га је бивши првак света у тешкој категорији једном ударио, после чега је пао на земљу и расекао главу, због чега му је била неопходна медицинска помоћ, па је морао да иде у болницу.

Теми Брук, Тајсонова представница за штампу, изјавила је да је боксер путовао са супругом и десетомесечном бебом када их је напао претерано агресивни папарацо, због чега је Тајсон морао да реагује, да би заштитио дете.

И Тајсон и неименовани фотограф поднели су пријаве због наношења телесних повреда, изјавио је представник полиције.

Постоји више верзија о томе како се десио инцидент. Неки сведоци подржавају Тајсонову верзију, а неки фотографову.

Уобичајено је да папараци „вребају" на аеродрому у Лос Анђелесу, како би фотографисали познате личности.

„Ја сам чуо да су фотографи ишли за Тајсоном у мушки тоалет и да су тамо хтели да га 'сликају'. Саветоваћу му да тужи папараца, јер сви знамо колико су агресивни ти људи", изјавио је Дејвид Чеснов, боксеров адвокат.

Тајсон је сарађивао са полицијом, док је чекао у притворској ћелији у полицијској станици на аеродрому, изјавио је Холкомб.

Такође, полиција је саопштила да ће привести и фотографа, чим изађе из болнице.

Када је са само 20 година освојио титулу шампиона света у боксу, Тајсон је постао најмлађи првак икада.

Ипак, његова репутација је после тога била укаљана оптужбама за насиље у породици, силовање и употребу кокаина.

Тајсон је 1992. године осуђен за силовање у Индијани, после чега је одслужио затворску казну од три године.

Током меча за титулу против Ивандера Холифилда 1997. године, Тајсон је противнику одгризао део увета, после чега је био дисквалификован.

Такође, 1999. године је осуђен за напад у држави Мериленд.

Пре шест година „гвоздени Мајк" је прогласио банкрот, а пре две године је провео дан у затвору, када је признао да је је поседовао кокаин и возио аутомобил под утицајем наркотика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара