Долива „бензин на ватру“!

Упркос годинама и чињеници да је мајка петоро деце, Никол Марфи, бивша супруга Едија Марфија, где год да оде и шта год да ради плени својим изгледом.

Четрдесетдеветогодишња лепотица показала је док је сипала гориво на бензинској пумпи да јој не треба црвени тепих да би привукла велику пажњу.

Бивша манекенка (која се с времена на време враћа моделингу) и телевизијска личност, изгледала је фантастично у црној хаљини са бретелама и дубоким деколтеом.

Наглашавању сјајне фигуре свакако нису одмогле високе потпетице.

Никол је позната и као бивша супруга Едија Марфија, са којим има петоро деце. Њих двоје су били у браку од 1993. до 2006. године.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво