Трамп у Пекингу: Сјајно се проводим

Амерички председник Доналд Трамп борави у званичној посети Кини, где му је приређена свечана церемонија дочека на високом нивоу и где се, како је рекао, „сјајно проводи“.

Трамп у Пекингу: Сјајно се проводим Трамп у Пекингу: Сјајно се проводим

Након што је заједно са првом дамом Меланијом Трамп присуствовао плесном перформансу у традиционалним кинеским кимонима, приређеном у њихову част, Трамп је рекао да се одлично проводи, преноси АП.

Њима су се придружили кинески председник Си Ђинпинг са својом супругом Пенг Лијуан, државни секретар САД Рекс Тилерсон и амерички амбасадор у Кини Тери Брандстад.

Како агенција наводи, плесни наступ је део велике добродошлице коју је Си испланирао за Трампа, а која ће трајати до сутра.

Након тог наступа млади су узвикивали „Добро дошао у Кину. Волимo те“.

Трамп и Си су заједно са супругама прошли кроз капију Небеског мира и одатле посматрали унутрашњост Забрањеног града који је окружен зидом од десет метара и 50 метара широким шанцем.

Сви су носили огртаче како им не би било хладно, а након што им је водич испричао о месту на ком су се налазили, они су се упутили даље степеницама у двориште Забрањеног града.

Како су медији известили, Трамп и Меланија су са кинеским председником и његовом супругом стигли да попију и поподневни чај у Царској палати у Забрањеном граду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво