Клуни престаје са глумом: Не треба ми новац, продао сам компанију за милијарду долара

Оскаровац Џорџ Клуни рекао је да му Холивуд више није приоритет и да ће направити паузу од глуме, мада је оставио могућност да се врати под правим условима.

„Глумио сам дуго. Знате, имам 56 година. Нисам више онај који добија девојку. И не би требало да будем тип који добија девојку“, рекао је Клуни за Сандеј тајмс.

Међутим, ту су и очигледнији разлози због којих је отац петомесечних близанаца одлучио да престане са глумом.

„Када би ми неко понудио улогу какву је добио Пол Њумен у филму Пресуда, наравно да бих прихватио. Али то се не дешава често. Глума је био начин на који сам плаћао кирију и остале трошкове, али сам продао компанију за производњу текиле за милијарду долара. Не треба ми новац“, искрен је Клуни.

Један од најпопуларнијих глумаца објаснио је и да му новац омогућава да бира шта ће да ради.

„Ако погледате шта сам радио последњих 15 година, већина филмова у којима сам глумио не би била снимљена да их нисам ја урадио. Нико не би снимио Мајкл Клејтон или У ваздуху“, истакао је оскаровац.

Клуни је признао и да га политика много привлачи, али да, барем за сада, неће много да улази у те воде.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво