„Нетфликс“ раскида све везе са Спејсијем

Након што је више особа оптужило Кевина Спејсија за сексуално узнемиравање, „Нетфликс“ је одустао од продукције серије „Кућа од карата“, челници америчке компаније отишли су корак даље и отпустили оскаровца.

Америчка компанија „Нетфликс“ саопштила је пре неколико дана да ће њена популарна серија Кућа од карата, у којој главну улогу игра Кевин Спејси, бити завршена после предстојеће шесте сезоне.

Међутим, како је још неколико сарадника и колега оскаровца пријавило његово недолично понашање, компанија је одлучила да више не сарађује са Спејсијем, пише портал Верџ.

„Нетфликс“ неће бити укључен у продукцију серије која укључује Кевина Спејсија на било који начин. Одлучили смо и да нећемо наставити с филмом Gore који је у постпродукцији, а који је продуцирао и у којем глуми Спејси, навео је представник „Нетфликса“.

Такође, „Нетфликс“ ће наставити да ради са продукцијском компанијом МРЦ док не буду одлучили да ли ће продужити сарадњу са Спејсијем или не.

Продуценти тренутно размишљају шта да ураде са серијом Кућа од карата – да ли да убију лик Кевина Спејсија или да направе више серија са другим ликовима у фокусу.

Према извјештају Си-Ен-Ена осам особа које су биле у тиму серије Кућа од карата рекле су да је због Спејсија снимање било „отровно место“, а један бивши члан екипе тврди да га је глумац сексуално узнемиравао.

Лавину је покренуо глумац Ентони Реп који је обелоданио да се Спејси непримерено понашао према њему када је имао само 14 година. Спејси је признао да је хомосексуалац, али тврди да се не сећа тог инцидента.

Осим тога, Спејсија су за сексуално узнемиравање оптужили и мексички глумац Роберто Кавазос и амерички редитељ Тони Монтана, као и један човек који је желео да остане анониман.

Кевин Спејси није ухапшен нити оптужен за било какав злочин. Његов публициста је раније ове недеље рекао да је оскаровац затражио психолошку процену и лечење.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво