Дастин Хофман оптужен за сексуално узнемиравање малолетнице

Ауторка Ана Грејем Хантер оптужила је глумца Дастина Хофмана да ју је сексуално узнемиравао и упућивао неприличне коментаре током снимања телевизијске адаптације позоришног комада „Смрт трговачког путника“ 1985. године.

Хофман је оптужен да је сексуално узнемиравао Хантерову, која је у то време била 17-годишња стажисткиња.

Oптужила je Хофманa, који сада има 80 година, да је пипао и више пута исказивао жељу за сексуалним односом са њом.

„Првог дана на сету је тражио од мене да му измасирам ноге. Отворено је флертовао са мном, ухватио ме за задњицу и причао о сексу са мном“, написала је Хантерова у Холивуд репортеру.

„Једно јутро сам отишла у његову собу за пресвлачење да га питам шта жели за доручак. Погледао ме и насмејао се. Онда је рекао: 'Узећу тврдо кувано јаје и ровити клиторис'. Цела његова пратња је почела да се смеје. Изашла сам из собе без речи. Онда сам отишла у тоалет и исплакала се“, присетила се Хантерова.

Хофманово понашање током пет недеља на сету детаљно је описала у дневнику који је тада послала својој сестри. „Данас, док сам пратила Дастина до његове лимузине, ухватио ме је за задњицу четири пута. Сваки пут сам га јако ударила и рекла му да је 'перверзни маторац'.“

Упркос томе што се неколико пута побунила, надређени јој је рекао да истрпи Хофманово понашање и да жртвује неке своје вредности зарад продукције филма.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара