„Форбс“: Трамп сиромашнији за 600 милиона долара

„Форбсова“ листа најбогатијих Американаца показује да је богатство председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа мање за 600 милиона долара, док су најбогатији Американци још богатији.

Трамп тренутно има 3,1 милијарду долара што га је довело на 248. место на листи најбогатијих људи у САД.

Форбс пише да су разлози за то слабљење тржишта некретнина у Њујорку, бројне парнице и тужбе и његова скупа председничка кампања.

С друге стране, најбогатији Американци богатији су него пре годину дана.

На врху листе је Бил Гејтс који, према проценама, има 89 милијарди долара.

Следе га оснивач и извршни директор компаније „Амазон“ Џеф Безос који се са 81,5 милијарду долара задржао на другом месту.

На трећем месту остао је Ворен Бафет са 78 милијарди долара.

Форбс пише да је оснивач Фејсбук Марк Зукерберг остварио највећи добитак, 15,5 милијарди долара, али још се налази на четвртом месту.

Најмлађи милијардер је оснивач Снапчета, двадесетседмогодишњи Ивен Шпигл, који се са богатством од 3,1 милијарду долара нашао на 248. месту.

Свеукупно, 400 најбогатијих Американаца имају укупну нето вредност 2,7 билиона долара што је, према писању Форбса, још један рекорд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи