„Порно краљ“ нуди 10 милиона долара за „прљаве“ информације о Трампу

Оснивач првог порнографског часописа на америчком тржишту, Лари Флинт, нуди до 10 милиона долара сваком ко му достави информације које би довеле до опозива председника САД Доналда Трампа.

Објавивши понуду преко целе стране у недељном издању Вошингтон поста, Флинт наводи да би „Трампови високо поверљиви порески приходи или други подаци о његовим распрострањеним инвестицијама могли постати непобитни докази о његовој кривичној одговорности“.

„Постоје снажни аргументи да су последњи избори на много начина били нелегитимни - и да се, после девет бурних месеци на функцији, Трамп показао опасно неподобним за извршење највиших овлашћења“, истиче оснивач часописа Хаслер, преноси британски Телеграф.

Наводећи низ разлога за Трампову смену с власти, од „подстицања насилног грађанског раздора до саботирања Париског споразума о климатским променама", Флинтов оглас упозорава да „највише забрињава то што би, много пре него што наступи апокалипса услед климатских промена, Трамп могао да изазове - нуклеарни светски рат“.

Ово није први пут да Флинт покушава да се докопа компромитујућих информација о Трампу, наводи лондонски лист, подсећајући да је током прошлогодишње председничке кампање Флинт нудио милион долара сваком ко би му доставио видео или аудио-снимак као доказ о Трамповом незаконитом или сексуално понижавајућем понашању.

Сличну награду нудио је и 1998. године, током суђења ради опозива бившем председнику Билу Клинтону, а милион долара обећавао је и оном ко би му поверио детаље о пореским приходима бившег републиканског председничког кандидата Мита Ромнија у време предизорне кампање у САД 2012.

Бела кућа није коментарисала најновију понуду Ларија Флинта.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво