Менсон: Бол је неиздржив, али срећа да сам жив

У незгоди на концерту у Њујорку Мерилин Менсон поломио је ногу на два места. Иако се жали на болове, амерички кантаутор истиче да је срећан што му метална конструкција није пала на главу или ребра.

Певач је последњег дана септембра повређен током концерта у Њујорку када се на њега срушио део сценографије. Мерилин Менсон тада је сломио ногу на два места.

„Бол је неиздржив“, открио је 48-годишњи певач.

Међутим, како каже, имао је велику срећу што му метална конструкција није пала на главу и ребра. „Могао сам да умрем“, испричао је Менсон новинарима додајући да се опоравља полако.

Због типа повреде лекари су били приморани да славном Американцу уграде шрафове и металну плочицу у ногу и зглоб.

„Бесан сам што нисам на бини и што сам морао да откажем турнеју“, поручује обожаваоцима контроверзни уметник.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво