Тајна спота "Despacito" – Зулејка Ривера, бивша мис света!

Име Зулејке Ривере већини људи не значи превише. Међутим, ако додамо да је то атрактивна девојка из спота за најслушанију овогодишњу песму и најпрегледанији снимак на „Јутјубу“ свих времена, постаје кристално јасно о коме је реч.

Мало се ко сећа да је 30-годишња порториканска глумица, ТВ водитељка, манекенка и плесачица Зулејка Ривера била Мис Универзум. Десило се то у јулу месецу 2006. године, у Лос Анђелесу.

Тада је први пут постала позната у светским размерама.

Из „заборава“ ју је извукао сународник Фонси, тако што јој је дао значајну улогу у пратећем споту за своју нумеру Despacito, почетком 2017.

Чини нам се да је Зулејка сада популарнија него пре 11 година.

Манекенство је Зулејкина прва љубав – у свет моде ушла је са 14 година и релативно брзо је била примећена од стране дизајнера латинског порекла. Уследила je богата међународна каријера, насловне стране и велики уговори.

Након што је завршила са обавезама као најлепша жена на планети, посветила се глуми, уписавши школу глуме у Њујорку.

Прве улоге је остварила у мексичким „сапуницама“ – дебитовала је 2007. у серији Dame Chocolate, у продукцији „Телемунда“. Ни чувена „Телевиса“ је нија заобишла – 2014. године се појавила као зла Вивијана Виви Роблес де Лухан у њиховој серији Cosita Lindа.

Плесом се бавила припремајући се за ТВ шоу Mira Quien Bailа. Без обзира на то што није победила, ти часови плеса су помогли нешто касније – њено врело њихање куковима свакако је допринело да Фонсијев хит Despacito данас има више од четири милијарде и 14 милиона прегледа на Јутјубу.

Тренутно живи у Мајамију, где гостује у латино шоу-програмима, попут Un Nuevo Dia и Despierta America.

Поседује и модну линију гардеробе за тинејџере, а недавно је покренула и линију купаћих костима под називом "ZK".

На Инстаграму има скоро милион пратилаца, који жељно ишчекују сваку нову слику, сваки видео-снимак – нарочито оне из теретане.

Последња два, где ради вежбе за трбушњаке, руке, рамена, задњицу... направила су „хаос“ међу обожаваоцима.

„Она је звер, спектакуларно, немам речи“, један је од коментара.

И док гледате њене снимке, имајте на уму да та „звер“ има и 5-годишњег сина Себастијана Хозеа Бареу Риверу. Са Џеј-Џеј Бареом, бившим беком НБА лигаша Далас Мејверикса.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара